KAT_kennistechnologieProducten: overzicht

KAT Kennistechnologie verkoopt een aantal producten. KAT Kennistechnologie past indien nodig de producten aan, zodat deze aansluiten op de situatie en werkwijze in het bedrijf dat de producten gaat gebruiken. De producten staan hier per branche gegroepeerd.

WorkTime

WorkTime is een tijdschrijfprogramma dat bruikbaar is bij alle organisaties waar urenbriefjes ingevuld worden. WorkTime is een stopwatch waarmee je op een project tijd kunt klokken, uren met hand kunt invoeren, knippen en plakken naar Excel, Word, ..., en bestanden van een project eenvoudig kunt beheren en benaderen.


WorkTime is in twee verschillende versies beschikbaar: singleuser en multiuser. Van de singleuserversie is een trial beschikbaar: WorkTime trial.exe.

Advocatuur & Notariaat

Voor de advocatuur heeft KAT Kennistechnologie RolMaat ontwikkeld. RolMaat is een programma voor de roladministratie in een advocatenkantoor. RolMaat ondersteunt vrijwel alle werkzaamheden van de roladministratie. Een folder is op te halen: RolMaat.doc.


Een tweede programma voor de advocatuur is Archief. Met behulp van Archief is het eenvoudig afgesloten dossiers uit de folder met lopende dossiers te verwijderen, terwijl deze dossiers toch nog eenvoudig te raadplegen zijn. Archief is ontwikkeld in samenwerking met Edit Basic, gespecialiseerd in systeembeheer bij advocaten en notarissen. De folder is op te halen: Archief.doc.

Tijdschriften en kranten

Voor de afdeling die zich bezighoudt met de advertentieacquisitie heeft KAT Kennistechnologie het programma Acquisit. Acquisit ondersteunt het volledige proces van advertentieacquisite. De folder is op te halen: Acquisit.doc.